Projectcoördinator

Projectcoördinator (ft)

Bedrijfsprofiel Project Office
ProjectOffice is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van projectmanagement en ondersteuning en biedt diverse diensten op het gebied van projectmanagement. Wij bieden experts die zich snel vertrouwd maken met de opdracht gevende organisatie en die beschikken over de nodige organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.
Onze organisatie bestaat nu nog uit een 7-tal PMO medewerkers met een hoog groei potentieel. De kracht van Project-Office wordt bepaald door de mensen die er bij betrokken zijn. Zij maken het verschil.

Voor onze relatie, een groot vervoersbedrijf zoeken wij een projectcoördinator
Aanvullende informatie opdrachtgever
De afdeling Planning, binnen Netwerkontwikkeling en Ontwerp, is de afdeling waar we dagelijks werken aan het leveren van hoogwaardige, integrale logistieke producten, van 1,5 jaar t/m 8 weken vooruit, die tot stand komen via transparante samenwerking met en voor ketenpartners. Dit vanuit een basis waarin we trotse vakkundige medewerkers hebben, sturen op heldere processen & ketensamenwerking. Waarbij we gebruik maken van slimme technologie en ons blijvend willen verbeteren en ontwikkelen. Als Project Coördinator ben je werkzaam binnen de afdeling Project management, onderdeel van de organisatie Netwerkontwerp en Ontwikkeling. Binnen deze afdeling coördineren en sturen wij de planning van de dienstregeling van 1,5 jaar tot 8 weken vooruit. De afdeling legt de verbinding tussen de diverse stakeholders. Binnen de afdeling coördineren van de beantwoording van diverse vragen en oplossingen in het kader van het planningsproces. Daarnaast neem je de productieafdeling van Basisplan mee in de transitie om vragen goed te kunnen beantwoorden en om planningskeuzes en afwijkingen ten op zichtte van de kaders expliciet te maken en vast te leggen. Dit doe je voor alle disciplines binnen Basisplan, hiermee bedoelen we zowel de planning voor dienstregeling, materieel, personeel als lokale knooppunt processen.

Opdrachtomschrijving
Als Project Coördinator binnen het planproces ben je de spin in het web tussen de projectmanager en de planafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de planfase. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van haalbare en maakbare planaanpassing in de planfases. Een voorbeeld kan zijn; aanpassing dienstregeling vanwege infrawijzigingen of een aanpassing van het materieel vanwege veranderend klantaanbod. Je haalt voldoening uit het sturen op processen/planfases, het halen van deadlines en het verbinden van planners onder andere door het voorzitten van dagstarts om zodoende een gezamenlijke oplossing te creëren voor plannings vraagstukken. Verder ben je verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten:
• Je bent verantwoordelijk voor het conform planopdracht opleveren van kwalitatief juiste en volledige planproducten
• Je stemt af met de Projectmanager over voortgang en kwaliteit.
• Je stemt af met de Team managers over de inzetbaarheid van de planners
• Je bent inhoudelijk gesprekspartner van de ketenpartner(s)

Functie eisen
De Project Coördinator verbindt, inspireert en motiveert. Je bent analytisch ingesteld en hebt een groot conceptueel denkvermogen. Verder ben je resultaatgericht, werk je graag in teams, streef je altijd naar verbetering van de processen en ben je flexibel. Om succesvol te zijn in deze rol herken je jezelf in het volgende:

• HBO opleiding, Supply chain of logistiek;
• Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring;
• Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
• Je bent in staat om verbanden te leggen en over thema’s heen te kijken;
• Je bent in staat om goed te kunnen prioriteren en weloverwogen belangen af te wegen;
• Je kunt goed samenwerken en bent gestructureerd.

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Startdatum: z.s.m.
Duur: nader te bepalen
Inzet: 36 uur per week (28 uur minimaal).

Intakegesprekken:
22 februari en 23 februari.

Reageren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?
Stuur je CV naar : A.vonk@project-office.nl of bel voor meer informatie naar
ProjectOffice /Arnold Vonk op telefoonnummer 020-4950226.


Archief