Senior (subsidie) Project Controller

Senior (subsidie) Project Controller

Bedrijfsprofiel Project Office
ProjectOffice is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van projectmanagement en ondersteuning en biedt diverse diensten op het gebied van projectmanagement. Wij bieden experts die zich snel vertrouwd maken met de opdracht gevende organisatie en die beschikken over de nodige organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.
Onze organisatie bestaat nu nog uit een 7-tal PMO medewerkers met een hoog groei potentieel. De kracht van Project-Office wordt bepaald door de mensen die er bij betrokken zijn. Zij maken het verschil.

Voor onze relatie, een onderwijsinstelling in de regio Arnhem, zoeken wij een Project Controller.
Bedrijfsprofiel en opdrachtomschrijving
De Service Unit Financieel Economische Zaken (FEZ) maakt met circa 40 fte deel uit van het Service Bedrijf waarin de ondersteunende diensten van de organisatie zijn gebundeld. Binnen FEZ is het team Project Control (8,4 fte) verantwoordelijk voor het ondersteunen van projectleiders in de faculteiten bij het inrichten en beheersen van grote (gesubsidieerde) onderzoeksprojecten binnen de organisatie of uitgevoerd samen met (kennis) partners.

Werkzaamheden
Als Senior Project Controller ondersteunt u de projectleiders binnen de faculteiten bij het uitvoeren van hun complexe (meerjarige) onderzoeksprojecten door:
• Het vertalen van externe en interne sturings- en verantwoordingsnormen ten behoeve de control van nieuwe projecten, het inrichten en bewaken van de financiële administratie van projecten en penvoerderschappen;
• Het maken van interne en subsidiebegrotingen;
• Het opstellen van periodieke realisatierapportages met betrekking tot voortgang, kosten, opbrengsten en financieringsstanden van de verschillende projecten voor projectleiders, directeuren, samenwerkingspartners en subsidieverstrekkers;
• Het monitoren van verwachtingen met betrekking tot kosten, opbrengsten, risico’s en financieringsstanden van de verschillende projecten;
• Het voorbereiden en begeleiden van accountantscontroles op de resultaten van (subsidie) projecten.
Daarnaast verwachten we, vanwege de toename in complexiteit van de projecten, een nadrukkelijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de processen van het team projectcontrol en de daarbij aansluitende ontwikkeling van het kennis- en vaardigheden niveau van het team.

Functie eisen
• U beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding op financieel vlak
• U heeft ruime ervaring als projectcontroller
• U heeft ervaring in het onderwijs
• U heeft ervaring met verschillende subsidieregelingen
• U heeft ervaring met Microsoft Dynamics AX

Competenties:
Enthousiast, gedreven, sociaal vaardig, verbinder/bruggenbouwer, resultaatgericht en teamplayer.

Overige informatie:
Locatie: Arnhem
Startdatum: z.s.m.
Duur: 4 tot 6 maanden, met optie op verlenging
Inzet: fulltime (4 dagen bespreekbaar)

Reageren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?
Stuur je CV naar : A.vonk@project-office.nl of bel voor meer informatie naar
ProjectOffice /Arnold Vonk op telefoonnummer 020-4950226.