AZG

Back-up implementatie en migratie project AZG

Op verzoek van AZG is er een back-up implementatie en migratie uitgevoerd waarbij OSP ProjectOffice namens haar partner Open Solution Providers het projectmanagement heeft uitgevoerd. De gedegen projectmanagement aanpak op basis van Prince2TM heeft mede bijgedragen aan het voorspoedige verloop van dit project. Vooraf waren zaken als budget, afbakening, kwaliteit en tijd vastgelegd in een projectplan. Het projectteam bestaande uit een projectmanagers en projectmedewerkers van leverancier en opdrachtgever had op wekelijkse basis overleg en waar nodig zijn changes doorgevoerd ten opzichte van het oorspronkelijke plan en design. Gedurende het project werd tevens gestuurd op zaken als doel, omgeving en risico. Het project is conform de opgestelde planning opgeleverd binnen de gestelde deadline. AZG werkt intussen een aantal maanden met de nieuwe backup omgeving en is zeer tevreden met het resultaat.

Jorrit Jorritsma (projectleider AZG): “Door de uitermate goede inzet en zeer uitgebreide productkennis van OSP op de NetBackup producten hebben wij nu een zeer goede, betrouwbare back-upomgeving waar we de komende jaren op kunnen vertrouwen.”

Partner Open Solution Providers is zeer tevreden over het projectmanagement door OSP ProjectOffice en levert in samenwerking met de projectmanagers van OSP ProjectOffice meerdere software implementatie en migratie trajecten per jaar. OSP ProjectOffice heeft de kennis en ervaring in huis om in samenwerking met een met een partij die zorgt voor de technische software implementatie en migratie projecten tot een succes te maken. De input van OSP ProjectOffice levert meerwaarde op de technische kennis en zorgt zo voor een vlotte en soepele uitvoering.