hp

 

Succesvolle ESF3 subsidie Hewlett Packard

Waarom kozen jullie voor OSP ProjectOffice B.V. om de projectadministratie van de ESF3 subsidie te verzorgen?

HP was op zoek naar een outsourcing partner op het gebied van subsidies. De reden van uitbesteding van de gehele projectadministratie inclusief de verantwoordelijkheid was, dat dit niet de core business van HP is en zij er daarom geen mankracht in wilden investeren, vertelt Project verantwoordelijke Marjo Wauben.

“Toen ik in aanraking kwam met OSP ProjectOffice B.V. bleek dat zij heel goed aansloten bij onze verwachtingen en aan de eisen die wij aan dit project stelden, namelijk een zo hoog mogelijke realisatie. We werkten voorheen met diverse uitzendkrachten om de projectadministratie uit te voeren, waarbij er echter veel verloop was wat erg veel inwerktijd in beslag nam. Doordat de verantwoordelijkheid voor de projectadministratie nu bij OSP ProjectOffice is komen te liggen hebben we hier gelukkig geen omkijken meer naar en wordt de kwaliteit continu gewaarborgd.”

OSP ProjectOffice heeft erg bijgedragen aan het succes van de ESF3 subsidieaanvraag.  Ze werken veel efficiënter dan onze vroegere uitzendkrachten.  OSP ProjectOffice heeft aangetoond een netwerk van ervaren en betrouwbare werknemers aan te voeren, en een hele positieve bijkomstigheid is natuurlijk dat OSP ProjectOffice 100 % realisatie van de totale subsidieaanvraag heeft bereikt.  Een beter resultaat kan je je als bedrijf natuurlijk niet wensen.  HP heeft inmiddels OSP ook met succes bij andere projecten betrokken.