Partners

OSP ProjectOffice is al meer dan tien jaar actief op het gebied van projectmanagement en ondersteuning. Met veel passie en enthousiasme  begeleiden we de opzet en uitvoering van grotere strategische projecten veelal op locatie van de klant. OSP ProjectOffice biedt diverse diensten op het gebied van projectmanagement. Denk bijvoorbeeld aan budgetbewaking, projectadministratie, contractbeheer. Allemaal zaken die voor het slagen van een project goed geregeld moeten zijn. Maar ook als partner in het begeleiden van subsidie en opleidingstrajecten hebben we onze sporen verdiend. Onze projectondersteuners zorgen voor de bewaking en beheersing van de factoren tijd en geld. Wij bieden experts die zich snel vertrouwd maken met de opdracht gevende organisatie en die beschikken over de nodige organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en ziet u mogelijkheden tot samenwerking? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarin wij u verder informeren over onze expertise en samen bekijken waar de kansen tot samenwerking liggen!

Hier vind u een overzicht van ons projectenportfolio. Onder succes stories kunt u lezen hoe opdrachtgevers de samenwerking met OSP ProjectOffice ervaren.

In haar missie organisaties volledig te ontzorgen op het gebied van projectmanagement, subsidieadministratie en opleidingstrajecten, gaat OSP ProjectOffice regelmatig partnerschappen aan met derden. Onderstaand een greep uit de partners met wie wij samen werken.

Ugoo

www.UGOO.nl

www.iO4U.nl

zzp_logo

www.ZZP4growth.nl

nthen

www.nThen.nl

 

 

 
 

cropped-cropped-OSP-Header-2

www.OSP.nl

www.VirtualInfra.com

continuous

www.continuous.nl

ISSP-bg2-resized

www.ISSP.nl