Over ons

OSP ProjectOffice staat bekend om haar ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Onze professionals beschikken niet alleen over kennis en ervaring op het vakgebied van PRINCE2, IPMA of P3O maar brengen ook ieder hun eigen specialiteiten mee: het bouwen en implementeren van handige rapportages, het creëren van inzicht en overzicht of de bijsturing en coördinatie van een complex programma. Ondersteuning die net dat beetje meer meebrengt, afgestemd op de behoefte van de organisatie.

Wist je dat OSP ProjectOffice naast ondersteuning op het vlak van projectmanagement ook voorloper is op het vlak van Agile / PMO?

En onze medewerkers staan er niet alleen voor, maar kunnen altijd terugvallen op de kennis en kunde van alle medewerkers van onze zusterbedrijven. Samen pakken we vragen aan en kunnen we onze kennis en kunde bundelen om tot de beste oplossing te komen.

Kortom: project ondersteuning van OSP ProjectOffice betekent meer dan alleen de inhuur van extra capaciteit op tijdelijke basis!