ProjectOffice is al meer dan 16 jaar actief op het gebied van project management en ondersteuning. Met veel passie en enthousiasme begeleiden we de opzet en uitvoering van grotere strategische projecten veelal op locatie van de klant. ProjectOffice biedt diverse diensten op het gebied van project management en recentelijk meer en meer diensten op het vlak van inkoop.
ProjectOffice kenmerkt zich als een kleine, maar groeiende organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn en een informele sfeer heerst. Het individu staat bij ProjectOffice centraal.

Wat kun je van ons verwachten?
– Grote aansprekende klanten
– Snelle leercurve, groeitrajecten
– Op maat gesneden arbeidsvoorwaarden
– Persoonlijk opleidingsplan
– Persoonlijke begeleiding in ontwikkeling en kennis
– Gelijkgestemde collega’s die ervaring en kennis delen

Voor onze directe klant de Politie zijn wij op zoek naar een Projectsecretaris op strategisch niveau

 

Inhoud van de opdracht:

De Politieacademie is het opleidings- en kenniscentrum voor de Nederlandse politie waar competentiegericht onderwijs, kennis en het politiewerkveld samenkomen. Van de Politie Academie (PA) wordt verwacht op optimale wijze te voorzien in de onderwijsvraag van de politie en derden.

Het Basis Politieonderwijs wordt gemoderniseerd. Reden: de politietaken en daarmee het politiewerk zijn in de afgelopen tien jaar behoorlijk veranderd. Daarnaast verlaten in de periode van 2020 tot en met 2025 ruim 14.000 (fte) ervaren politieagenten de politie. Om nu en in de toekomst beter hierop aan te sluiten, wordt er gewerkt aan de doorontwikkeling van het Basis Politieonderwijs (PO21). Dit is een proces van meerdere jaren waarvan de eerste resultaten (een nieuwe onderwijsvorm) in 2021 is oplevert.

Vanuit de rol van secretaris en ondersteuning programmadirecteur PO21 een bijdrage leveren aan het realiseren van voldoende instroom van aspiranten niveau 4 voor de politie.

 

Wat ga je doen?

  • Begeleiden en faciliteren van verschillende soorten bijeenkomsten:
  • Goede ondersteuning programmadirecteur en kernteam programma PO21;
  • Bewaken van acties;
  • Beheren agenda’s, intranetpagina, archief etc.

 

Wat breng je mee? 

Minimaal een afgeronde, erkende en volwaardige WO opleiding.
Aantoonbare werkervaring in het faciliteren en ondersteunen binnen programma’s met grote omvang en impact;
Aantoonbare werkervaring in het ondersteunen van directieleden;
Affiniteit voor onderwijs & ontwikkeling en affiniteit met de doelgroep studenten. Deze affiniteit is bij voorkeur aantoonbaar door concrete werkervaring.
Aantoonbare werkervaring binnen een complex stakeholderveld.
Aantoonbare werkervaring in de functie van projectsecretaris binnen overheid.

 

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Duur:  voor de duur van 12 maanden met optie op verlenging
Inzet: 16 -32 uur per week
Locatie: Landelijk

Reageer op deze aanvraag
Voldoe je aan de functie eisen dan ontvangen we graag je CV inclusief een motivatie waarin de aansluiting op de eisen terugkomt. Deze kun je sturen naar pm@project-office.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marjo Wauben op 06-15559090.