ProjectOffice is al meer dan 16 jaar actief op het gebied van project management en ondersteuning. Met veel passie en enthousiasme begeleiden we de opzet en uitvoering van grotere strategische projecten veelal op locatie van de klant. ProjectOffice biedt diverse diensten op het gebied van project management en recentelijk meer en meer diensten op het vlak van inkoop.
ProjectOffice kenmerkt zich als een kleine, maar groeiende organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn en een informele sfeer heerst. Het individu staat bij ProjectOffice centraal. Zo bieden wij medewerkers:
– Grote aansprekende klanten
– Snelle leercurve, groeitrajecten
– Op maat gesneden arbeidsvoorwaarden
– Persoonlijk opleidingsplan
– Persoonlijke begeleiding in ontwikkeling en kennis
– Gelijkgestemde collega’s die ervaring en kennis delen

Voor onze directe eindklant de Politie in  Nieuwegein zijn wij opzoek naar een Senior Project Management ondersteuner

Omschrijving opdracht:

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en is de organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de Informatievoorziening (IV) (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning.

Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteiten en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties. Binnen de dienst ICT voert de sector PPI het IV project- en programmamanagement en Interimmanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business en de diensten Informatiemanagement (IM) en ICT bij de uitvoering van projecten en programma’s. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services.

De sector Programma-. Project- en Interim management (PPI) levert capaciteit voor het leiden van programma’s en projecten binnen de politie. Deze programma’s en projecten betreffen voornamelijk de realisatie, invoering en ingebruikname van nieuwe of gewijzigde IV- en/of ICT-producten en -diensten.

 

Omschrijving verantwoordelijkheden:

De Projectmedewerker draagt in de breedste zin bij aan een effectieve en efficiënte projectorganisatie en gaat aan de slag met diverse vraagstukken. De Projectmedewerker voert de taken uit die nodig zijn om het beoogde resultaat van het programma te bereiken en zorgt ervoor dat de programma- en projectmedewerkers hun werk effectief en efficiënt kunnen doen. Zij/hij is de spin in het web door haar/zijn kennis, kunde, ervaring en capaciteiten en kenmerkt zich door resultaatgerichtheid, dienstverlenende instelling, accuratesse, doorzettingsvermogen en snelheid.

 

Omschrijving werkzaamheden:

De Projectmedewerker coördineert de volledige processen van het programma en de FO-keten;
Het opstellen van de programma- en projectplanningen en het bewaken;
Inrichten van de (financiële en algemene) projectadministratie, monitoren begroting/budget;
Verzamelen van voortgangsoverzichten en het analyseren en rapporteren van afwijkingen;
Projectplanning;
Gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen;
Organiseren van evenementen;
Ondersteunen bij het opstellen van programma- en projectdocumenten en sturingsrapportages
Voorstellen ter verbetering van een efficiënte projectorganisatie en implementeren;
Bewaking van de richtlijnen t.a.v. kwaliteitsmanagement voor de projecten/programma’s;
Het inbedden van het issue- en risicomanagementproces binnen de projecten, waaronder wordt verstaan het begeleiden van risicoanalysesessies en het registreren/bewaken van issues en risico’s conform vastgestelde criteria;
Het opstellen en uitvoeren van het communicatieplan.

 

Functie eisen (knock-out criteria):

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
Je hebt aantoonbare werkervaring met (ICT) projecten binnen een grote (1000+) organisaties
Je hebt aantoonbare werkervaring met het werven, on- en offboarden van personeel
Je hebt aantoonbare werkervaring met projectfinanciën (opzetten, bijhouden, monitoren en afwijkingen signaleren)

Reageer op deze aanvraag

Voldoe je aan de functie eisen dan ontvangen we graag je CV inclusief een motivatie. Deze kun je sturen naar pm@project-office.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Marjo Wauben op 06-15559090.