ProjectOffice

Het hart van uw verandering

ProjectOffice is het bureau dat projectorganisaties faciliteert optimaal te presteren. Onze medewerkers, ervaren PMO’ers en PMO Consultants, staan in het hart van uw bedrijf. Of het nu om een project, programma of een compleet portfolio van projecten betreft, zij weten methodisch werken te combineren met persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen. Hierdoor wordt uw verandering effectief en efficiënt gerealiseerd, met oog voor de verbinding tussen de mensen, op de manier die het beste bij uw bedrijf past.

Van strategisch plan naar tactische uitvoering

Met al vijftien jaar ervaring in het PMO vakgebied (Project Management Office), begeleiden onze mensen de klanten van de strategische plannen naar de tactische uitvoering en implementatie. Zij zijn dan ook echte professionals met kennis en ervaring in projectbeheersing in PRINCE2-, Agile- en waar nodig hybride omgevingen. Maar bovendien neemt elk ook zijn of haar eigen specialiteit mee. Van het bouwen en implementeren van handige rapportages tot de coördinatie van een complex programma. Maar altijd is het ondersteunen en het leveren van grip ons doel. Wij gaan verder dan verwacht en stemmen af op de behoefte van de organisatie én van de mensen die erbij betrokken zijn.

Succesvol

Bovendien staan de PMO’ers van ProjectOffice er niet alleen voor. Zij kunnen terugvallen op hun collega’s bij de andere bedrijven binnen de groep bedrijven waar wij deel van uitmaken, en ons uitgebreide netwerk. Door waar nodig of wenselijk samen op te trekken en ideeën en kennis te delen, komt ieder weer verder en zijn wij succesvol in elke opdracht.

Onafhankelijk en kritisch

ProjectOffice PMO Consultants nemen de regie in handen, kijken kritisch naar de structuur van uw projectorganisatie en kunnen daardoor de juiste interventies binnen uw organisatie vaststellen. De opzet en inrichting van uw PMO vraagt om een onafhankelijke blik; een taak die onze PMO-professionals uitstekend kunnen invullen!

PMO-professionals bij ProjectOffice

Wilt u ook een ervaren PMO’er die het PMO opstart, vlot trekt, uitvoert of tot een goed einde brengt? Of die u adviseert hoe een bepaald issue opgepakt kan worden? Dan vindt u bij ons gepassioneerde PMO-professionals met kennis van zaken en lef.

Laten we kennismaken!

Zullen we eens kennismaken ? Dan vertellen we u graag meer over ProjectOffice en bespreken we meteen of we ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn.