Werken bij ProjectOffice

In vast dienstverband of op projectbasis

Ben jij een Project Management Officer die warm wordt van veranderprojecten bij heel verschillende bedrijven? Die weet dat bij PMO zowel duidelijke cijfers en overzichten maar ook persoonlijke aandacht nodig is om een verbindende factor te kunnen zijn? Als jij zo’n ervaren PMO’er bent, dan is het werken bij of voor ProjectOffice misschien wel iets voor jou!

Agile, klassiek projectmanagement of hybride

ProjectOffice is al vijftien jaar actief op het gebied van PMO. Wij begeleiden de opzet en uitvoering van grotere strategische projecten, meestal op de locatie van de klant. Dit doen wij via Agile, met PRINCE2 of via een hybride versie daarvan. We zoeken altijd naar de manier die het beste bij de klant past, omdat we geloven dat dat ook het beste resultaat oplevert.

PMO-diensten

Wij bieden verschillende diensten op het gebied van PMO. Zo zijn wij actief als Consultant en helpen wij onze klanten met hun portfolio’s, programma’s en projecten. En welke dienst wij ook aanbieden, we kijken altijd verder dan de projecten en de processen.

Verbinden van de betrokkenen

PMO gaat volgens ons om inzicht en overzicht, het verbinden van de betrokken partijen en het zijn van een ‘trusted advisor’. ProjectOffice is dan ook niet zomaar een PMO-bureau, wij zijn een bureau dat gericht is op onze klanten én op jou. Jouw kennis, kunde en ontwikkeling staan centraal. Want wij geloven dat er alleen dan een goede match is als onze medewerkers met plezier en passie hun werk kunnen doen.

Mensenwerk

Die overtuiging is ook meteen ons visitekaartje. Je kunt een PMO’er van ProjectOffice er ook altijd zo uithalen. Want naast vakkennis beschikt deze expert ook over iets anders. En dat is drive, of liever gezegd passie. Passie voor het vak maar ook passie voor mensen. Want projecten doen blijft mensenwerk. En ook al luidt het gezegde ‘Zonder wrijving geen glans’, wij weten dat in een omgeving waar veel verandert, een grote dosis verbinding noodzakelijk is. En lef. Onze PMO’ers maken die verbinding met alle betrokkenen, ook al lopen de belangen soms uiteen.

Jouw vaardigheden

Als PMO’er van ProjectOffice beschik je over de vaardigheden om in het krachtenspel van verandering te fungeren als bindmiddel. Of het nu is als middelpunt van een project of als vertaler van strategie naar doelstellingen. Onze PMO’ers hebben flair, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Andere kenmerken van de PMO-medewerker zijn: empathisch, communicatief sterk, proactief en analytisch. Jij laat de projectmachine soepel lopen, bent de rechterhand van de projectmanager maar ook het klankbord van de directie bij het bepalen van het portfolio.

Ontwikkeling voor PMO’ers

Jouw ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Je moet in het PMO-vak immers bijblijven maar ongetwijfeld wil je zelf ook vooruit. Daarom opereren wij met het oog op de toekomst, die overigens voor iedereen anders is. Maar of jij nu wilt doorgroeien van PMO’er naar projectmanager of je wilt specialiseren op een onderdeel in het PMO-vak, bij ons vind je de omgeving waarin je die ontwikkeling kunt waarmaken.

Wat wij jou bieden:

ProjectOffice is een flexibele en groeiende organisatie. Onze communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Het individu staat bij ons centraal en wij bieden jou:

  • Op maat gesneden arbeidsvoorwaarden
  • Opdrachten bij aansprekende klanten
  • Steile leercurve en aantrekkelijke groeitrajecten
  • Persoonlijk ontwikkelings- en opleidingsplan
  • Persoonlijke begeleiding in ontwikkeling en kennis
  • Op jouw vakgebied gerichte training, opleiding en coaching

De mogelijkheden voor ervaren PMO’ers bij ProjectOffice

Ook voor jou hebben we verschillende mogelijkheden, of je nu in vaste dienst bij ons wilt werken of op projectbasis. Wil je daar meer over weten of eens met ons kennismaken? Maak dan snel een afspraak!