Projecten – organisatie & ondersteuning

Ervaren interim-PMO’ers & Project Management Officers

De projectspecialisten van ProjectOffice zorgen voor projectondersteuning in uw organisatie en voor de continue bewaking en beheersing van de factoren tijd, geld en kwaliteit. Met jarenlange ervaring en kennis van diverse branches kunnen onze PMO’ers meteen aan de slag voor de organisatie en ondersteuning van het project in uw bedrijf.

Voor projecten, programma’s en portfolio’s

Zowel voor projecten en programma’s als voor portfolio’s hebben wij voor u de juiste specialisten zoals PMO-medewerker en PMO consultants die thuis zijn in zowel de beheersing als de ondersteuning ervan. Zij kunnen u adviseren over de inrichting van uw PMO. Onafhankelijk en met een objectieve aanpak en frisse blik zullen zij structurele verbeteringen aandragen waardoor uw project, programma of portfolio nog succesvoller verloopt.

PMO: de basis van een goed project

De PMO’er is verantwoordelijk voor het verstrekken van de informatie aan de projectmanager, de programmamanager, de stuurgroep, opdrachtgever, het MT en de directie. Al deze belanghebbenden moeten ervan uit kunnen gaan dat ze dankzij deze informatie, de juiste beslissingen kunnen nemen. Is het PMO goed ingericht, dan bespaart dit niet alleen op uw projectenbudget, u kunt zo ook de strategie effectief laten uitvoeren!

Projectenscan: voor het nodige inzicht

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of uw PMO’er het beoogde resultaat oplevert. Dit kunnen wij voor u via een projectenscan eenvoudig achterhalen. Wij maken daarvoor snel een inventarisatie en beoordeling van uw complete projectenportfolio van de afgelopen twee jaar met behulp van de uitgangspunten van zowel PRINCE2 als van Agile . Het resultaat is een rapportage die u inzicht geeft in de overlappende en onnodige activiteiten en projecten die niet bijdragen aan uw organisatiedoel. Hiermee kunt u snel de stand van zaken van uw projectinrichting bepalen.

Zullen we eens kennismaken?

Bent u op zoek naar een ervaren interim-PMO’er ter ondersteuning van een project in uw organisatie? Of wilt u ons advies over de projectaanpak bij verandertrajecten? Dan ontmoeten we u graag binnenkort. Maakt u een afspraak?