Werken als PMO’er – de mogelijkheden

Altijd met aandacht voor jouw kwaliteiten, ontwikkeling en expertise

De PMO’ers van ProjectOffice zijn sterk in samenwerking, het creëren van inzicht en overzicht en de organisatie van het project. Een combinatie van capaciteiten die kenmerkend is voor persoonlijkheden die graag zelf bepalen hoe en waar ze willen werken. En die keuze behoort tot de mogelijkheden als je komt werken bij ProjectOffice.

In vaste dienst of als associate partner

Bij ProjectOffice heb je namelijk de keuze om in vaste dienst te treden, om als midlance te werken of om je als associate partner aan ons te verbinden. Kies je voor het laatste, dan werk je op projectbasis voor ons bij de klant.

In vaste dienst

Wil jij wel in het interessante vakgebied van PMO werken met de zekerheid van een dienstverband? Geen probleem. Je kunt namelijk ook gewoon bij ons in dienst treden als PMO’er of als PMO Consultant. Ook als vast personeelslid werk je bij ons aan jouw persoonlijke ontwikkeling en word je op interessante verandertrajecten ingezet die passen bij jouw ervaring en persoonlijkheid.

Associate partners

Associate partners van ProjectOffice zijn ervaren PMO’ers. Je verbindt je als zelfstandige aan ons en werkt samen met leuke collega’s en vakgenoten zonder dat je jouw vrijheid opgeeft. Een samenwerkingsvorm waarbij jij je aansluit bij een groter collectief en waar jouw persoonlijke accountmanager samen met jou een commercieel plan maakt en voor jou aan de slag gaat om die ene, interessante opdracht voor je te vinden.

Midlance

Of kies voor de nieuwste constructie; midlance. Hierbij wordt een percentage van de omzet verloond en is er een vast basissalaris. Een praktische constructie dus tussen vast dienstverband en freelance in.

Verschillende PMO-rollen

Bij ProjectOffice kun je werken in verschillende PMO-rollen, afhankelijk van jouw expertise, ervaring en natuurlijk voorkeur. Wij hebben mensen in dienst als Portfolio Management Officer, als Project- of Programma Manager Officer en als PMO Consultants. Maar welke rol je ook beoefent, je combineert diepe vakkennis met sociale vaardigheden om toe te passen in de dynamische veranderomgevingen. Ongeacht of dat met een Agile, PRINCE2 of hybride aanpak is. Jij biedt inzicht, verbindt binnen de organisatie en bent dé trusted advisor voor alle betrokkenen.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Wil jij je aansluiten bij ProjectOffice als associate partner of wil je bij ons in dienst treden? Stuur dan jouw sollicitatie naar ons met jouw cv en motivatie waarom je via ons in het PMO-vak wilt werken. We maken dan snel een afspraak met je om kennis te maken.