ProjectOffice is al  meer dan 17 jaar actief op het gebied van project management en ondersteuning. Met veel passie en enthousiasme begeleiden we de opzet en uitvoering van grotere strategische projecten veelal op locatie van de klant. ProjectOffice biedt diverse diensten op het gebied van project management en recentelijk meer en meer diensten op het vlak van inkoop.

ProjectOffice kenmerkt zich als een kleine, maar groeiende organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn en een informele sfeer heerst. Het individu staat bij ProjectOffice centraal. Zo bieden wij medewerkers:
– Grote aansprekende klanten
– Snelle leercurve, groeitrajecten
– Op maat gesneden arbeidsvoorwaarden
– Persoonlijk opleidingsplan
– Persoonlijke begeleiding in ontwikkeling en kennis
– Gelijkgestemde collega’s die ervaring en kennis delen

Voor onze  directe klant de DNB in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een project-ondersteuner voor 36 uur/week.

 

Opdrachtomschrijving

Als projectmanagement ondersteuner voer je een belangrijke taak uit op het gebeid van programma, project en portfoliobureau ondersteuning. Ook beheer je als PMO’er de projectadministratie tool GFS (GFS PeopleSoft financials) en de handleidingen en projectmanagement processen.

Je ondersteunt de programma/projectmanagers bij het beheren en inrichten van hun projectadministratie. Samen met het PMO team ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent GFS (PeopleSoft) tijdschrijven, registreren van projecten en alles wat daarbij komt kijken.
Ook pak je allerlei divisie-brede klussen op, zoals bijvoorbeeld de administratieve verwerking van een organisatiewijziging.

Eisen

HBO opleiding afgerond
Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring als PMO-medewerker
Je hebt een certificaat voor Prince2 of soortgelijke opleiding aan te tonen door certificering of ervaring
In eerdere opdracht van tenminste 6 maanden ervaring met applicaties Azure DevOps, ServiceNow en/of SharePoint,
Relevante (functioneel beheer) ervaring met Peoplesoft GFS of gelijkwaardige projectadministratie-tool

 

Reageer op deze aanvraag

Ben jij snel direct beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden en voldoe je aan de eisen voor dan kom ik graag met je in contact! Stuur je CV inclusief motivatie naar pm@project-office.nl.  Voor vragen kun je contact opnemen met Marjo Wauben op 06-15559090.