De afgelopen weken is een groep medewerkers en  geïnteresseerde PMO-relaties van ProjectOffice  aan de slag gegaan om alle ins en outs van de training Management of Portfolio’s (MoP) Foundation onder de knie te krijgen.

Het doel van de training was om de cursisten, allen PMO’er, bij te brengen hoe zij portfoliomanagement op een professionele en efficiënte wijze kunnen aanpakken. In de cursus  leerden zij hoe je via een standaardaanpak portfolio’s kunt definiëren en leveren waardoor de stap naar portfoliomanagement makkelijker wordt.

De MoP training werd gegeven door Douwe Brolsma. Douwe is  is geaccrediteerd voor Axelos® gecertificeerde trainingen en heeft veel ervaring in het geven van trainingen en opleidingen.

De bijeenkomsten zijn afgesloten met een examen dat officieel is erkend door Axelos®. Alle vijf cursisten zijn geslaagd, 1 zal op een later moment  examen doen.

We kunnen hiermee terugkijken op een succesvolle samenwerking!

 

Kennisdeling

Als detacheerder van hoogopgeleide project professionals vinden wij het belangrijk dat onze mensen kennis opdoen en ervaringen kunnen uitwisselen. Zowel binnen als buiten het bedrijf en daarom hebben wij de training ook voor externe relaties beschikbaar gesteld.

Om de kennis te kunnen blijven opdoen en delen organiseren wij regelmatig een ronde tafel bijeenkomsten, meetups, publiceren wij artikelen, faciliteren wij workshops en spreken wij over ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ook geven wij presentaties en lezingen. Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Stuur een mail aan  Marjo Wauben: m.wauben@project-office.nl en volg ons op LinkedIn via : linkedin.com/company/ospprojectoffice .