Wil je als PMO’er ook portfoliomanagement op een professionele en efficiënte wijze kunnen aanpakken? In de training Management of Portfolios (MoP) leer je een standaardaanpak om portfolio’s te definiëren en te leveren. Hierdoor wordt de stap naar portfoliomanagement makkelijker.

Kennisdeling
Als detacheerder van hoogopgeleide project professionals beseffen wij dat PMO een kennisintensief vakgebied is. Wij stimuleren daarom het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Zo organiseren wij regelmatig een ronde tafel bijeenkomst, publiceren wij artikelen, faciliteren wij workshops en spreken wij over ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ook geven wij presentaties en lezingen.

Waarom deze training?

Training details
ProjectOffice biedt jou de mogelijkheid om mee te doen aan de Management of Portfolios training. Meer details:

Datadinsdag 11 en 18 juni en woensdag 3 juli. 3 juli sluiten we af met het officieel erkend examen van Axelos®

Tijdstip: Aanvang 16.30 uur tot ongeveer 20.30 uur inclusief eten

Locatie: Ons nieuwe kantoor aan de Nesland 3 in Weesp

Prijs: € 995,00 (all-in, incl. Trainingsmateriaal en examenkosten ad. € 350,00). Voor onze Associates Partners bieden we daarop nog een korting van € 245,00. (De individuele prijs bij Axelos® trainingen ligt rond de € 1650,00)

Trainer: Onze trainer is geaccrediteerd voor Axelos® gecertificeerde trainingen en heeft veel ervaring in het geven van trainingen en opleidingen. Het examen is officieel erkend door Axelos®

Tijdsbesteding: Aan de training zit ongeveer 18 – 24 uur zelfstudie vast. Enkele weken voor aanvang van de training ontvang je het cursusmateriaal zodat je je goed kunt voorbereiden.

We zien je graag in onze training! Om je aan te melden en voor vragen kun je een e-mail sturen aan m.wauben@project-office.nl. Let op:

vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden!

In de training leer je waar projecten vandaan komen en hoe je de link kunt leggen tussen strategie en realisatie daarvan. Maar ook hoe te prioriteren tussen alle initiatieven en hoe grip te houden op het totaal aan projecten en programma’s binnen een organisatie. Na het volgen van deze training heb je kennis en inzicht in de complete levenscyclus van projecten en hoe de uitkomsten van projecten om te zetten in benefits die de organisatie verder helpen. Het is de onmisbare schakel tussen strategisch denken en het doen van of ondersteunen van projecten. Je leert in te zien hoe jouw project past in het grotere geheel en begrijpt de mechanismen die leiden tot het selecteren van projecten. Kortom, onmisbaar voor iedere PM en PMO’er die verder kijkt dan zijn project en/of de ambitie heeft meer te gaan doen met portfoliomanagement. Je bent goed voorbereid om na de training het examen MoP® Foundation van Axelos® af te leggen.